تهیه و طبخ غذای شرکت ها و ادارات

غذای ادارات

تهیه غذا شرکتی و سازمانی

تهیه غذای شرکت ها و سازمان ها، یکی از مهم ترین و کلیدی ترین امور فعالیتهای تجاری در حوزه منابع انسانی می باشد، که آریو برزن به عنوان یک شرکت خلاق و بسیار حرفه ای وارد آن شده است. یکی از اساسی ترین اصول افزایش بهره وری کارمندان، وفاداری کارمندان و افزایش راندمان کار کارمندان تغذیه و غذای مرغوب و البته مناسب محیط کار است. به همین دلیل است که شرکت ها و سازمان ها، تهیه غذای شرکتی را در اولویت قرار می دهند. شرکت ها و سازمان ها این کار را خود به تنهایی و مستقل انجام نمی دهند زیرا در دنیا تجارت یک اصل بنیادین وجود دارد وآن این است که برای هر کاری متخصص آن را پیدا کنید و با او مذاکره ای موفق داشته باشید تا بتوانید با کمترین هزینه، بالاترین کیفیت را نصیب شرکت کنید. این کار به عهده مدیر هر ارگان می باشد، که بهترین تصمیم را در هر زمینه ای با دقت و با در نظر گرفتن جیب شرکت بهترین انتخاب را بکند. دلیل ورود آریو برزن به این حوزه مهم از منابع انسانی، تخصص ویژه  در حوزه های مختلف منابع انسانی است. آریو برزن، خود را به عنوان یک متخصص تمام عیار در تامین بهترین کیفیت در تهیه غذای شرکت معرفی می کند و در جریان مذاکره با یک شرکت یا سازمان، به دنبال قراردادیست که هر دو طرف سود کنند. قطعاً دنباله دار بودن قرارداد و ادامه همکاری با یک شرکت یا سازمان چه بزرگ و چه کوچک وابسته به ارزش مادی و معنوی خدماتیست که آریو برزن به آن شرکت یا سازمان ارائه می دهد. با عقد قرار با شرکت آریو برزن خیال شما از هر بابت راحت می باشد، زیرا ما به شما تضمین صد درصدی کیفیت و قیمت منصفانه را می دهیم.

اهمیت غذای شرکتی 

غذا هم برای مدیر و هم کارمند یک چالش اساسی است که از جنبه های مختلف به آن نگاه می شود و برخورد هر کارمند و هر مدیر با مقوله غذا، باعث شکل گرفتن یک فرهنگ در سازمان می شود. فرهنگ و فلسفه یک شرکت و سازمان برای چشم انداز آن شرکت بسیار اهمیت دارد و همین غذا عاملی است تا فرهنگ و فلسفه شرکت رو به رشد برود و با اینکه رو به زوال سقوط کند. غذا تبدیل به محفلی خواهد شد که کارمندان مختلف را به هم نزدیک تر می کند و اگر لذت بخش باشد این لذت بخشی جزئی از شرکت و سازمان خواهد شد و همین یک فرهنگ دوستی و نشاط را در شرکت ایجاد خواهد کرد و غذای شرکتی بخشی از خاطره یک کارمند از آن شرکت خواهد شد که حتی در مباحثات بیرون از شرکت مایه مباهات و یا حتی امتیاز و برتری کارمند نسبت با سایر دوستان و آشنایانش خواهد شد. ایجاد این فرهنگ و فلسفه هم به محیط شرکت ارتباط دارد و هم به غذا ولی بدون غذای شرکتی و هماهنگی برای صرف این غذای شرکتی چنین فرهنگی ایجاد نخواهد شد. در کشورهای توسعه یافته مقوله تهیه غذا برای کارمندان فراتر از صرف یک غذا و یک وظیفه شرکتی است و از آن به عنوان یکی از ارکان اصلی ایجاد بازدهی و راندمان در یک شرکت نگاه می شود. همین تغییر دیدگاه در تهیه غذای شرکت ها و سازمان ها باعث ایجاد بسیاری از تغییرات می شود و همین عامل باعث می شود تا مدیر از این ابزار بسیار قدرتمند بتواند بیشترین و بهترین استفاده را ببرد. به خصوص بین ما ایرانیان فرهنگی به نام نمک گیر بودن بسیار باب است و حتی غذا می تواند با توجه به این فرهنگ ایرانی، تاثیری بیش از آنچه که در کشورهای توسعه یافته و غربی دارد بگذارد. غذا می تواند ابزاری برای تشویق کارمند قلمداد شود و اینکه چگونه این اتفاق بیفتد که کارمند احساس تحقیر نکند و مدیر بتواند به هدف خود دست یابد و به نوعی به کارمند ارزشش را بفهماند بسیار اهمیت پیدا می کند.

مزایای شرکت آریو برزن در زمینه غذا های شرکتی

. ارائه متنوع ترین منو های غذایی

. طبخ کاملا بهداشتی و استفاده از مواد غذایی تازه

. منصفانه ترین قیمت ها در عین بالاترین کیفیت

. تخصص در ارائه صحیح خدمات

برای کسب اطلاعات بیشتر با شرکت آریو برزن در ارتباط باشید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *